Nog vare troligt

Kul, missa vagnen bara för att nå idioter inte kan fatta att vi stänger elva, inte 20 över! Blir förbannad. Som att elva inte är nog sent?


Bilder från adventsgofikafrukosten


Kände inte taggen att behöva fara mot jobbet om en timme. Hej höstdepression. Egentligen borde det vara vinterdepression nu när december knackar på dörren men med 8 grader varmt och spöregn så kan det knappast vara något annat än höst. Nä fy, ta mig utomlands. Gärna länge och långt bort.

24 dagar kvar



Tror jag hittat nått jag vill göra i framtiden. Konstigt det där, för bara några månader sedan kan jag svära på att jag kunde ha gjort vad som helst för att få bränna ner allt som har med skola och göra men nu längtar jag nästan till att få återgå till skolbänken. Bilderna ovan är i alla fall från helgen då jag och Eve lekte bullmammor och bakade lussebullar hemma hos mig. Gula och förvånandsvärt goda blev det.

Hur dum får man vara

Är jag dum i huvudet eller vad...ser ni någon mossa? Nä inte jag heller. Ser ni någonting överhuvudtaget? Nä inte jag heller. Vad förvänta jag mig liksom, det är ju svart dygnet runt.


Välkomna hem till mig!


Efter att man kämpat sig uppför en hel drös med trappsteg så kommer man upp till mig.

Gammal bild men men...Efter alla dessa trappsteg kommer man då till min "hall" om man kollar åt vänster.

Nu vid jul möts man av dessa små ljuslyktor.

Tänkte att jag kör tre flugor i en smäll och visar både min skohylla, min orkidé ( som lever!?!?!) och mina nya ögonstenar ( skorna för er som inte förstod det...).

Jag har en toa (chockerande). Liten, men fungerar utmärkt som tur är.

Kollar man istället åt höger så har jag ett kök ( även det chockerande va?). Det är litet, gult och har snetak så antingen får jag stå med ryggen i 90 grader då jag ska hacka något eller så får jag använda kylskåpet som underlag.

Kan tillägga att skrinet som står i köket har min morfar gjort på slöjden så det är sisådär 80 år. En sån antik och värdefull sak används inte till något mindre än alla mina 94950 mediciner. Snart går inte locket att stänga.

Här står jag som sagt med ryggen i 90 grader och brer mina knäckebröd.

Om man svänger höger istället för att gå in i köket så kommer man till matrummet. Även det litet men detta rum gillar jag verkligen. Inte bara för att det endast är i detta rum som jag har internet (hehe) utan det är även i detta rum som jag känner mig mest som hemma av nån skum anledning. Ser ju inte precis ut som hemma eller nått men.

Även denna bild är gammal men...På ena väggen i matrummet står Carpe diem och påminner mig om att fånga dagen. Fatet är nedtappat och utbytt mot en nytt och ljuset är utbytt mot en tomte.

Mot matrummets ena vägg står detta, vad jag nu ska kalla det...och ja, jag är 19 år men det är en julkalender och en chokladkalender som ligger längst ned eftersom det är ett MÅSTE, punkt slut. Dessutom älskar jag mormor och morfar som i enkomt skickade en kalender med posten för de känner mig.
Sittplatsen är mest till för utsmyckning, då man inte kan vara längre än max 1.60 för att inte slå i huvudet i taket, men jag gillart.

Svänger man vänster istället för att gå in i köket så kommer man till sovrummet/vardagsrummet. Rummet med blå matta och rummet där det är ett måste att sova med två täcken om man inte vill hacka tänder istället för att sova. Är även detta rum som jag inte vet vad jag vill göra av. Kuddarna fanns redan då jag flyttade in, så även den svarta mattan och den groteskt fula byrån som tvn står på... men pallar som inte bry mig just nu.

Nya tillskottet i familjen ( spegeln) har fått en värdig plats bredvid lampan. Spegeln som gör att man tror man har 2 meter långa ben och väger 40 kilo. Gillar den spegeln.

Det bästa med hela lägenheten är de fyra garderoberna. Rymms en del kläder där i förstår ni. Ena garderoben har även en spegel. Spegeln som gör att man tror att man är 1.40 och väger 140kg. Gillar inte den spegeln. Börjar ju undra hur jag egentligen ser ut?

Sovplatsen blev genast mysigare då jag köpte sänggardinern, drömfångaren ( som inte funkar?) och ljusslingan. Hyllorna där de högklackade skorna rymms är inte så dum den heller.
Här har ni alltså vardagsrumms delen av rummet, den groteska byrån, den svarta mattan och den kanske inte super vackra soffan. Tacka vet jag takfönstret.
Soffan är åtminstone skön, så länge man sitter ensam i den. För ifall man är fler än en så är risken att man glider in mot mitten och hamna vääldigt nära varandra ganska stor.

Sådär ja, det där var väl hela min lägenhet i stort sett. Svårt att få bra bilder då det konstant är mörkt ute nuförtiden men hoppas detta duger och mättar eran hunger efter att se hur jag bor. Nu ska jag ta mig ut och se om det finns någon mossa som jag kan ställa på mitt fat med adventsblockljusen.  

1:a advent

Väckt lite för tidigt idag känner jag men men what to do...idag far jag på adventsfika hos kusinen och sedan blir det jul på Liseberg med Varberg tjejer och Eve! Kommer bli toppen! Dock regnar det och blåser som bara den men vad gör det haha


Lyxar till det på min lediga dag!


Spegel spegel på väggen där

Fick hjälp av snälla Ida att bära hem mitt senaste inköp, denna jätte spegel. Idag har jag jobbat, som alltid, och idag var det verkligen drygt. Hade tur att jag fick skjuts hem av vaktis för pallade fan inte vänta på spårvagnen i spöregn. Förlåt men har verkligen inget intressant att berätta annat än att jag jobbar,sover och äter. Förhoppningsvis blir det lite ändring på det då jag äntligen är ledig i helgen.


Onsdag idag va?

Jahapp inte allergisk mot tomat eller jordgubbar heller. Nu är det bara att vänta på att få komma till shalgrenska. Idag har jag sovit, handlat limpa för 10 kr på Willys (gjorde min dag) och nu ska jag äta lunch. Jobb idag än en gång. Visst är ni lite smått avundsjuka på mitt sjuuukt glamourösa och intressanta liv...


Mys

Myskväll med chips,godis och cola på en tisdag är underskattat. Ser kung fu panda två. Spännande. Sen ska jag sova för att sedan vakna och fara och köpa mig en spegel innan jobbet, wiho!


Dag 10 av jobb

Fick vara glad i tre sekunder igår innan chefen ringde och bad mig jobba idag också. Nu innan jobbet har jag i alla fall pysslat och fått upp både julgardiner och dessa tavlor. Hade sån ångest vilka kort jag skulle ta. Tänkte jag skulle ta en kort på alla jag saknar men insåg ganska snabbt att fyra fjuttiga ramar räcker inte långt då det är så många jag saknar! Jag valde i alla fall dessa foton, foton på de personer jag saknar så mkt att det känns som om jag har myror i brallan direkt jag tänker på att jag ska få träffa dem snart, vid jul! Personer som jag är van att träffa var och varannan dag. Tänkte köra veckovis, så nästa vecka byta fotona ut mot nya saknade personer! Nu ska jag göra mig klar för min tionde arbetsdag...i rad. Ja jag vill att ni ska tycka synd om mig. Hehe.


Jag saknar mina vänner


Till jul ska vi också skratta och kramas, så det så. Godnatt.

Hej

Sovit 12h i natt och det var oerhört välbehövligt. Den här helgen har inte varit min helg, kommit försent till jobbet och åkt ut till Ikea bara för att komma på att just ja börsen är kvar på jobbet osv osv. Ledig imorn och jag längtar massor ska ni veta.


Shutter island

Ligger och dricker cola och ser shutter island, En Otroligt bra film måste jag säga, man blir förbluffad då man ser den, precis som det ska vara. Nu faller mina ögonlock snart igen, trots all cola. Imorn väntas återigen jobb och förhoppningsvis kommer S&R&J&M och handlar av mig så jag får känna mig som alla andra på jobbet som får besök lite då och då! Godnatt


Mot jobbet

Läste just fokis blogg där av min fina pose. Som sagt nu beger jag mig mot jobbet, hoppas hoppas hoppas att jag jobbar med Ida annars kommer jag nog avlida.


Klart

Då är frågan vem som ska äta upp mina 20 köttbullar och 5 stora biffar? Nu är det "bara" ett halvkilo köttfärs kvar att steka. Super kul.


Köttbullar

Gillar inte köttbullar men vad ska man göra då man köpt ett kilo irländsk köttfärs för en billig penning? Så här står jag alltså och leker husmor men egentligen vill jag bara sova. En levande zombie är vad jag är.


23.26

Hoppade in för sjuklingen Ida idag så nu blir det en hel del jobb på raken de närmsta dagarna. Väntar på spåris hem i min nya vinterjacka. Bör observeras att jag inte har vantar på mig. Mitten av november och Matilda Nilsson, med de vita fingrarna, är utan vantar. Sjukt.


Pappa är bäst

Farsdag idag och nu saknar jag pappa mer än någonsin! Istället för att krama om honom som jag brukar skickade jag bilgodis till honom och vi ägnade delar av hans dag pratandes i telefonen. Älskade pappa. Annars idag har jag firat Rut med chokladtårta och fiskedamm. Efter kalaset blev det raka vägen mot jobbet där jag jobba med dö roliga vakten Daniel. Fick veta att den yngsta morfaren är 29 år och att "den perfekta vaginan" visas på fyran ikväll. Haha. Ledig imorn och ska göra massa tråkigheter då så som tvätta och handla. På återseende


L


Sådär ja, nu har jag uppdaterat lite. Nu ska jag återgå till att lyssna på min "L"- lista på spotify som är så otroligt bra, om jag får säga det själv. hehe. Vissa kallar den deppig, jag kallar den briliant. Brilliant och deppig. Den går att lyssna på då man är deppig, då blir man ännu mer deppig, bra va? haha. Den går även att lyssna på då man är glad, då kan man sjunga med utan att behöva börja gråta för att man är deppig, bra va? En helt fantastisk lista helt enkelt, made by me. Stolt. Tryck på L:et nedan, luta er tillbaka och njut.

L

Besök 2


På lördag morgon mötte jag upp Matilda/S:et/Pesset/Pes vid korsvägen. Hon var aningens trött efter endast ett fåtal minuters sömn under natten, syntes dock inte?, så vi for hem till lägenheten, chillade ett tag och sedan begav vi oss mot stan.
Vi fikade "hejduärnyinflyttadiområdetsådufårgratisbullarfrånica" bullar. Sedan sa jag hejdå och begav mig mot jobbet.
Matildas super söta farmor hade skickat med massa blodpalt och för mig som på senare dar har gått och blivit vampyr och äter blodpudding var och varannan dag blev mer än glatt överraskad då jag tog min blodpalt-oskuld! Man tackar och bockar.
På söndags eftermiddagen gick vi hem med varsin aladdin ask efter att ha suttit barnvakt i några timmar.

Det var ungefär de här bilderna som togs under Matildas visit här i Göteborg. Dagarna bestod mest bara av strosande och slappande, riktigt härligt och för min del bestod kvällarna olyckligtvis av jobb. Efter jobbet så kröp jag ned i soffan med Matilda och vi pratade om verkligen allt mellan himmel och jord in på små timmarna. Är så glad att jag inte vet hur jag ska säga det men tack att du är min vän finaste du!

Besök 1


Först fick jag besök av mamma och lillebror, som förövrigt inte är så liten längre. Blir lika förvånad varje gång han öppnar käften och det låter som en bastrumma istället för en kazoo, för att inte tala om att man nu måste kolla uppåt för att se hans ansikte. Kan en lillebror växa om en och bli storebror?

Som sagt vi åt mest hela tiden.

Vi vandrade omkring där jag bor, kollade på huset med "parking only for jaguars" och förundrades över hur folk lyckas äga 4 sprillans nya jaguarer och ändå ha pengar kvar.

Söndag innebar ett besök på Universeum och precis som alla andra gånger jag är där blir jag som ett litet barn och springer runt och ropar " mamma mamma kolla här!" sedan springer jag vidare och ropar än en gång på mamma  att hon ska komma och kolla innan hon ens hunnit kollat på föregående sak. Jag blir helt enkelt irriterande som satan.

Togs tusentals så kallade "turist bilder". Man går runt och knäpper bild efter bild och sedan då man kommer hem så slår det en att " va fan ska jag med dessa bilder till?". Samma visa varje gång man besöker ett akvarium/djurpark. Att man aldrig lär sig.

Blev bara ännu mer säker på min sak, till våren MÅSTE jag fara iväg och resa och ta dykar setifikat.

Senare på eftermiddag blev det ett söndagsbesök hos kusinen. Köpte med oss stora ballonger bara för att det är kul.

Det blev väldigt uppskattat kan jag tala om för er.

" Önskar jag hade en ännu större ballong..."

På kvällen blev det en efterlängtad tacos. Allt fanns, tomat,ost,majs,banan,melon,"gegga", guacamole, nötter och det viktigaste vindruvorna. Vet, vindruvor är inte det vanligaste att ha i/på (?) tacos men när du väl testat det så är du fast, trust me. hehe.

Måndag och tisdag tog vi det mest lungt och kameran fick stanna hemma. Hade det otroligt bra då mamma och bror var här, önskar bara att pappa också kunnat komma. Nu längtar jag så mycket till jul att jag har startat en nedräkning tills jag landar med flyget den 23:e kl 19 i Umeå.

LLLEEDIG


Min lediga dag idag, nice! Den har jag ägnat åt att göra ingenting. Har sovit ut, gått till maxi och köpt present till lilla Rutan som bjuder på kalas imorn innan jobbet. Måste även ta tillfället i akt och säga att ja jag vet att jag är sämst på att blogga men till mitt förslag säger jag att jag som sagt inte mått nå vidare den senaste veckan och dessutom jobbat arslet av mig. Bloggen kommer fortsätta suga den närmsta tiden också eftersom jag även jobbar 6 av 7 dagar nästa vecka. Lönen i december kommer vara saftig och go. Tänkte i alla fall försöka lägga in lite bilder från mina två senaste besök hemifrån nu.

Slött

Konsten att slösa bort en dag, jag har legat i sängen alldeles för länge nu men har ingen som helst ork att kliva upp. Ska nog ligga här tills det blir jobb 15.30. Helt klart en värd fredag.


För övrigt

Bra stavning på eksem i förra inlägget.


Onsdag

Sa jag skulle skriva då jag mådde bättre och såg bättre ut men så är definitivt inte fallet. Har nu fått söta exem runt ögonen också. Fly förbannad är jag och imorgon blir det att ringa och förhoppningsvis besöka vårdcentralen för tredje gången på 3 veckor. Yey. Love life. Aja Har i alla fall umgåtts med varbergs finaste idag och vi har pratat och skrattat åt att vi inte är gjorda för att vi här nere för sen vi flyttat hit har vi inte varit helt friska många dagar. Nu ska jag sova så att jag orkar stiga upp imorn bitti då väckaren ringer 5.30. Inga bilder har jag heller så håll ut mina vänner, bättre inlägg och bättre blogg väntas då min fysiska hälsa blivit bättre!


På återseende

Mår skit. Ser ut som skit. Ögonen kliar och är rödare än rudolfs mule. Snart är det svårt att se att det är ett par ögon som gömmer sig bakom all svullnad. Jävla helvettes fan att det inte kan räcka med att jag jobbar 6 av 7 dagar denna vecka, nä jag ska få ännu en allergisk reaktion också. Jag är bitter. Snart väntas jobb. Ska bli kul att sitta i kassan. " Hej, jag heter Matilda och jag trodde Halloween var idag." Nu ska jag trycka min aladdin ask. Uppdaterar då jag mår och ser bättre ut.

Bert fjärt

Ligger och väntar på att sömntutan ska vakna. Slutade jobbet 22.30 och överlycklig att jag äntligen slutat skuttar jag mot spårvagnen, nä visst fan är det nå idioter som demostrerar mitt på vägen så jag får allt promenera hela vägen hem. Väl hemma åt vi rock polly, pratade in på småtimmarna och var nostalgiska och såg BERT. BERT är förövrigt underskattat. Idag är jag ledig så idag ska vi chilla all day. Ska även hinna med att sitta barnvakt åt vilddjuren och besöka 4-Gott som numera går under namnet, mitt andra hem.På återseende.


Matilda på besök

De kommande dagarna är vi två Matildor som virrar runt i Göteborg istället för en. Känns bra. Jag lämnar nu lägenheten och Matilda för några timmars jobb.


Fredags problem

Hur ska detta gå? Har alltså 115 helt otroligt fina bilder med de finaste människorna på jorden och har bara 4a ramar. Hjälp.


Slut

Fått förfrågan om att lägga ut min shopping som jag gjorde medan mamma och albin var här men det blir tyvärr inte ikväll, är helt slut efter ännu en låg arbetsdag med huvudvärk. Nu ska jag återgå till att äta mina pommes! Imorn kommer Matilda och jag längtar så mycket att jag typ går och lägger mig nu?


Förlåt för denna kassa blogg


Tittar in här för att skriva en rad eller två innan jag och mina tunga ögonlock går och lägger oss. Jobbade 11-20 idag, mötte sedan upp Julia för att se "One day" på bio. Fullt. Eller fanns två platser på olika håll. Lockade inte så mycket. "Crazy stupid love" fick det bli istället. Bion bjöd på några härliga skratt, så även Julia. Hon bjöd även på godis. Riktigt härlig tjej den där Julia. Jobb 11-20 imorn. Godnatt

Onsdag


I helgen agerade bla jag och mamma detektiver och luskade ut vem det är som nästan bor granne med mig. Killen gav alltså 22,7 miljoner för detta slott. Inte illa pinkat.

Tillbaka

Ingen uppdatering i helgen och detta pga att jag försökt Tagit vara på varenda sekund på Dygnen och bara umgåtts med mamma och Albin. Nu sitter jag i en ekande tom lägenhet och känner mig ensam igen. Längtar till jul då jag får träffa dem igen och pappa som jag saknar en heeel del. Jobbat ikväll så nu ska jag skalla kudden. Hörs imorn godnatt!


RSS 2.0