Äntligen


Idag var en ganska onödig dag. Morgondagen kommer däremot bli bäst känner jag på mig. Ska handla och sedan bara sitta och vänta tills klockan slår 20.00 och då fara in till stan och möta bästa bästa Johanna som jag saknat såååå mycket!! Hon stannar tills på söndag så i helgen ska jag umgås så mycket som möjligt med henne, dvs bloggen får lida ( men gles uppdatering är ni ju vana med hehe)

Sommar igen


Idag bjuder Gbg på 20graders värme. Det är nästan så man vill gräva fram badkläderna och ta sig ett dopp, eller vad säger ni?

Gallerix

Idag har jag blivit med jobb, yey! Dock är det endast ett extrajobb och möjlighet till jobb vid behov men det är alltid något. Fått in en fot i alla fall så jag är nöjd. För er som inte förstod textens koppling till rubriken kan jag meddela att jag fått jobb på Gallerix. Blogg.se ville inte sammarbeta med mig för tillfället så det blir ingen bild. Nu ska jag återgå till Idol och heja på Emil. På återseende.

Last friday


Förra fredagen mötte jag upp turturduvorna och vi drog oss mot Liseberg!

Efter lite för många åk i Flumride så frös jag en aning. Nästa gång är det jag som tar med mig någon som kan hålla mig i handen så att jag 1. slipper vara det mobbade tredje hjulet och 2. kan få behålla en någorlunda normal nyans på mina fingrar. Så det så.


När Claes åkt hem till Skellefteå igen så blev jag och Eve ensamma = Vi gick från 19 år till 5 år. Precis som det ska vara.

Blev överlycklig då jag kammade hem denna i ett sånt där hjul.

2 minuter senare går den här glädjedödaren och vinner en fet jävla Marabou. Jag hetsåt min fjuttiga daimpåse av ren ilska.

Vi låtsades att vi åkte Atmosfear eftersom den var ur funktion. Annar skulle vi åkt den...jag lovar...

I kvällssolen avnjöt vi utsikten över vårt nya hem från pariserhjulet.

Hihi Hoho Hehe Haha

Denna bild får avrunda vår vistelse på Liseberg. Tyvärr var det här nog första och även sista gången vi var där denna säsong...

App

Testar nya blogg.se appen. Nu säger jag godnatt för att ladda inför morgondagens äventyr!


Carpe Diem


Ingen vidare bra uppdatering...Kan i alla fall meddela att jag fick ett efterlängtat paket idag så nu vill jag bara vira in mig i min nya halsduk, skutta i mina nya Hunter stövlar och springa ut och hoppa i vattenpölarna.

Boktips


Jag är inte den som brukar läsa böcker, jag ser hellre en film. Har inte tålamodet att läsa en bok helt enkelt men denna gott folk, denna är grym. "Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så mycket" är skriven av Gunnar Ardelius och där berättar han, genom Morris och Betty, hur det är att falla handlöst för någon och om den första stora kärleken. Boken läste jag ut på en timme, kanske inte så konstigt då det var lite text och en väldigt tunn bok men ändå. Blev som fastklistrad. Aldrig har jag läst en så skum, konstig, annorlunda och speciell bok men aldrig har jag känt igen mig så mycket  som i denna. Vissa stycken i boken kände man igen sig i så mycket att det var läskigt. Aja i alla fall så tycker jag att ni borde läsa denna bok, helt klart en upplevelse.  5 av 5 toasters. Kanonkul.

Vilken härlig dag vi har idag som idag som idag


Ett samtal senare och helgen är räddad. Håller tummarna så hårt att det gör ont. Idag blir det förhoppningsvis Liseberg med Eve. Längtar sönder!

Oroa dig inte, oroa dig inte för mig


Idag har jag vandrat omkring på gator jag aldrig tidigare gått, sett platser jag aldrig sett, träffat människor jag aldrig träffat och jag måste säga att jag älskar Göteborg! Ge mig nu bara ett jobb så jag slipper lämna denna plats...

19


Idag fyller tjejerna ovan år. Fan vad jag saknar er. Sara och Frida ni är som systrarna jag aldrig fick. Saknar er till tusen ska ni veta. Ha nu den bästa födelesedagen någonsin och kom snart och hälsa på mig.  

It´s kind of a funny story


Idag la jag allt som har med jobbsökande på hyllan och unnade mig en slappar dag i soffan/sängen. Har inte gjort ett piss, riktigt skönt. Avverkat två filmer än så länge, ska sätta på en tredje nu. Gjorde plättar till lunch, åt en resten fick jag slänga. Ett totalt misslyckande blev dem. Nu ska jag och min one piece återgå till soffan och tvn. Imorn blir det andra tag.

I´ll be alright


Igår satte sig jag och Eve på ett tåg som skulle ta oss mot Jönköping. Efter Eve var klar med fotograferingen ( som tåg 2 min?) så hade vi nååågra timmar kvar innan tåget hem skulle avgå.

Så Eve beslöt sig för att klippa sig kort!

Snygg som få blev hon.

Tanken slog oss att jag kanske skulle ta och klippa en längre page. Sedan slog det oss att nä det ska jag verkligen inte. Har man en gång sett ut som Ted Gärdestad så vill man inte se ut så igen. ahhah

Vi åt tills vi dog innan det var dags att rulla till tågstation.

Visst fan hade nån lagt ett tuggummi just där jag satt mig. Bra avslut på resan må jag säga. Eve fick sig ett gott skratt. Kul att man kan underhålla nån i alla fall...

Det var vår korta resa till Jönköping det. Riktigt kul, har skrattat och gråtit åt/tillsammans med min cp-unge. Dagens planer är att ta mig en kortkort löptur ( om jag pallar), göra plättar och sedan ta mig mot botaniska trädgården för att  möta upp John, Maria, Sigrid och Rut för att söndagsmysa. Sedan ska jag titta förbi Eves nya lägenhet som hon flyttar in i idag! Men det häftigaste jag ska göra idag är dock att TVÄTTA, alldeles SJÄLV för första gången i mitt liv (vet, jag är lite efter...men mamma insisterade ju hehe). Hur detta ska gå vette små fåglarna. Kommer mest troligt sluta i för små trosor. Aja på återseende.

Godnatt


Nu säger jag och min TE- tshirt godnatt och kryper ner i soffan tillsammans med bästa vännen. Blir mest troligt att somna framför en film, lutar åt Trassel.

Du får lära själv att leva


Nu far jag iväg på Kalas. Min present kommer äga. So long suckers.


Jag har förövrigt blivit med böcker


Maria Evelina Edström


Igår var en sån där dag då man ler för sig själv just innan man somnar. Jag har äntligen fått ner min andra hälft hit till Göteborg så jag kunde inte göra annat än le? Vi kollade på lägenheter åt henne, besökte 4-gott, såg Tarzan, jag bjöd på middag och sedan begav vi oss mot Kallebäck för lite Tv tittande. Är överlycklig att jag nu har sällskap!

Fanta och Rosé


Vi drack fanta och rosé men sjöng inte "Fanta & Rosé". Jag är besviken på mig själv. 

Partytricket

Dagen efter. 

Tackar Julia så mycket för helgen i Varberg! Vi myste med go middag på fredag till sammans med Julia och sedan blev det filmtittande och prat innan ögonlocken föll ner. På lördagen fick jag vandra runt i Julias snygga stövlar som jag blev kär i. Blir kvällens uppgift att hitta ett par någorlunda billiga och beställa hem nu när jag fått mammas godkännande hehe. Efter att Julia visat mig Varberg och vi utforskat shoppingutbudet så blev det en tidig middag och sedan göra sig redo för kvällen bravader. Somna där vid halv åtta på morgonen och vakna halv tolv. Blev en flottig pizza och sedan "hem" där vid halv fyra. Känns konstigt att kalla Göteborg hem för det känns som Skellefteå och torpvägen alltid kommer vara hem för mig men aja idag är jag tröttast på denna jord, tror jag håller på att bli sjuk. Great...Nu kallar varma koppen på mig. Hade

Trevlig helg


Inga nya roliga bilder men det kommer, håll till godo.
Sagt och gjort jag tog mitt pick och pack och begav mig mot fysiken och tränade, duktig flicka. Just slukat en gudomlig skål med guacamole tillsammans med mina hemmagjorda chips, det var jag värd. Sitter nu nyduschad med en packad väska och bara väntar till klockan ska bli 18.42 då jag får fara till Varberg och umgås med Julia och några till! Gud vad jag längtar, är sällskapssjuk som bara den! I Varberg stannar jag och har det bäst enda fram till söndag. Så vi hörs på söndag mina vänner.


Ta hand om dig på andra sidan jordklotet vännen!


Känner att jag inte har något värdefullt att tillföra er läsare, det enda jag gör om dagarna är att söka jobb, söka jobb och söka jobb. Det går sisådär på den fronten. Kan väl säga så här, var tvungen att checka in på hemtex på facebook idag för att få 20% rabatt...Så pengar känns som det börjar bli en bristvara. Ge mig ett jobb så jag kan tänka på annat! Annars då? Jo, Livet rullar på här på västkusten och jag trivs utomordentligt. Jag och spårvagnarna börjar äntligen bli vänner, har inte åkt fel en enda gång sen i söndags (stolt). Dock så vet jag inte om jag vågar fortsätta åka sårvagn efter olyckan som hänt idag? Nu ska jag googla runt lite för att hitta adressen till ett gym som jag såg hade gratis träning nu några dagar framöver ( som sagt, pengar är en bristvara.) hehe. Godnatt


Bilder från de senaste dagarna


Förra torsdagen satte sig jag, mamma och pappa i bilen tidigt tidigt på morgonen.

Innan vi närmade oss Göteborg tog vi en sväng förbi Kina...

Väl nere i Göteborg togs vi emot av ett Liseberg i solnedgången och finfina hyresvärdar som dukat upp med ljus och kvällsfika.

Fredagen bestod mest bara av att springa runt och köpa nödvändigheter så som tops och tandkräm på ullared samtidigt som man spanade efter Ola-Conny och Morgan som verkade ha gömts sig. Sedan samma dag blev det även en sväng förbi Ikea.

På kvällen blev det en tur förbi Ica för att fylla upp det ekande kylskåpet och skafferiet. Viol-älskare som jag är så blev jag helt uppjagad då jag fick syn på cidern ovan.

Lördagen pärlade vi tillsammans med Sigrid och Rut.

Efter jag legat sömnlös ett bra tag efter det att mamma och pappa lämnade mig så bestämde jag mig för att kolla läget på Örgryte. Självklart gick jag vilse men känslan av att man är vilse är härlig. Då vet man är på ett nytt ställe, mer spännande helt enkelt. 

På kvällen blev jag bjuden ut till Majorna för att än en gång pärla tillsammans med kusinbarnen och sedan bjöds det på god söndagsstek. 

På hemvägen hände mycket, träffade Vladimir 40+ för första gången ( och förhoppningsvis sista...) och åkte åt fel håll så kom ut till Frihamnarna. Varit med om ett mysigare ställe kan jag säga...Ta mig 5km tog mig alltså över 1,5h timme...med spårvagn. Kände mig som den Norrlänning jag är.
Denna vecka har det inte hänt mycket. Har sökt jobb. Slösat pengar på, vad som känns som, hundra patroner till skrivaren bara för att kunna skriva ut ännu fler cvn. Har ätit god sparrissoppa och druckit hemmagjord svartvinbärsdryck. Investerat i ett Paraply då vädret här nere verkar växla från strålande sol till spöregn på två sekunder. Nu ska jag ta mig en titt på mina hemmagjorda chips som är i ugnen sen göra mig någon middag.


Levnadstecken från Göteborg

Sov min första natt ensam i lägenheten i natt. Fick en stor klump i magen igår då mamma och pappa kramade mig Hej då och satte sig i bilen, utan mig. Hur ska detta gå? Har som max varit ifrån dem en vecka i sträck tidigare... Jag är förövrigt förälskad i lägenheten. Den är precis så som jag vill att den ska vara, lagomt stor, så där sött gammeldags och det bästa är att den är MIN, bara MIN. Tänkte ladda upp lite bilder från de senaste dagarna men blogg.se ville inte det så det får bli senare! Ha det bra tills dess nu ska jag äta vita bönor på burk...


RSS 2.0